Ensemble Kreato slaat de handen in elkaar met De Ballerino (Jef Verheyden). De Ballerino is een befaamde balletdanser … enkele kilo’s later. Zelfverzekerd en met enthousiasme gaat hij op zoek naar een nieuwe job om zijn verdere beroepsleven voor te zetten. Masseur, stripper, winkelbediende, leraar, mimespeler, hij probeert het allemaal. Al snel blijken deze beroepen niet meteen zijn nieuwe passie te zijn. Zeker niet wanneer zijn beroepsmisvorming als balletdanser naar boven komt drijven. Samen met Ensemble Kreato gaat De Ballerino op zoek naar een plekje binnen het orkest. Het wordt een muzikale voorstelling vol humor, plissés, relevés, port-the-bras en cambrés. Niet enkel Jef maar ook Ensemble Kreato serveert een portie humor, hou zeker onze dirigent in het oog tijdens het nummer “Dance of the Comedians”…. Daarnaast brengen we de humor van Charlie Chaplin opnieuw tot leven met live muziek tijdens de projectie van zijn stille komedie ‘The Pawnshop’. Van onze slagwerkers is al langer geweten dat ze goed zijn in strapatsen uithalen, ze zullen ongetwijfeld ook enkele keren op uw lachspieren werken.

Deze voorstelling is ook een leuke manier kom kinderen in aanraking te brengen met muziek op een speelse manier. Voor de gelegenheid organiseren we dan ook een kindervoorstelling met een verkort programma. Een aanrader voor kinderen vanaf 6 jaar (of jonger indien ze een uur geboeid op een stoel kunnen blijven zitten). 

Datum: zaterdag 21 oktober 2023
Locatie: CC ‘t Vondel Halle
Kindervoorstelling: 17u – 18u, tickets: € 12 / VVK € 10
Avondvoorstelling: 19u30, tickets: € 20 / VVK € 18 / kom!pas € 5

>>> Komt uw kind mee naar de avondvoorstelling? Koop dan een KIDS ticket. Komt u als volwassene naar de kindervoorstelling? Koop dan ook een KIDS ticket.

De voorverkoop is afgesloten, u kan nog tickets kopen ter plaatse aan de kassa.