Van 9 tot 13 juli 2024 reist Ensemble Kreato af naar het Mid Europe festival in Schladming. Schladming is een Oostenrijkse stad die elke zomer in de eerste helft van juli een 5-daags muziekfestival organiseert waar tientallen orkesten van binnen en buiten Europa komen optreden. Anders dan bij andere internationale muziekfestivals zoals Kerkrade in Nederland, gaat het hier niet om een wedstrijd, maar brengt elk deelnemend orkest 1 à 2 concerten op de binnen of buiten podia. Naast deze optredens zijn er ook nog tal van andere muzikale en niet-muzikale activiteiten in en rond de stad. Meer info : https://www.mideurope.at

Heb je zin om met ons mee te gaan naar dit muzikale avontuur? Sympathisanten, familieleden of muzikanten van andere orkesten zijn meer dan welkom om ons te vervoegen!

Een gedetailleerd dagprogramma is er momenteel nog niet. Wel weten we al zeker dat het optreden van Kreato zal gepland worden op woensdag (10/7) of donderdag (11/7).

Praktisch
We vertrekken met een tourbus op dinsdagochtend 9 juli 2024 met de bus en keren terug op zaterdag 13 juli. We zullen waarschijnlijk pas laat in de nacht van 13 op 14 juli in Halle toekomen.

Via de festivalorganisatie werden er voor Kreato kamers gereserveerd in het Zirngast hotel. Dit 3-sterren hotel ligt niet ver van het centrum van Schladming en de concertlocaties. We hebben de keuze tussen 1-persoons-, 2-persoons- en meerspersoonskamers (3-4 personen/kamer) met elk eigen sanitair en badkamer. De prijs is voor 4 nachten (9-12/7) halfpension met ontbijt en avondmaal.

Ontspanning
Naast de generale repetitie (15 minuten op de dag van het concert) en het concert zal er natuurlijk ook heel wat tijd zijn voor ontspanning. Eens we meer zicht hebben op de muzikale planning, zullen we zeker nog een paar uitstappen en activiteiten plannen voor de groep. Daarnaast laten we ook nog de nodige tijd en ruimte in het programma voor een meer individuele invulling. Iedereen die zich inschrijft ontvangt een programmaboekje, een toegangskaart tot het Mid Europe festival en een Schladming-Dachstein Summercard. Met die Summercard krijg je korting of zelfs gratis toegang bij tal van toeristische activiteiten en 1 gratis rit per dag met de kabelbaan om de bergen in te trekken. Meer info: https://www.schladming-dachstein.at/en/summer/sommercard.

Inschrijven en betalen
Je inschrijving is pas bevestigd na betaling van het inschrijvingsbedrag.
De prijzen per persoon zijn:
1- persoonskamer + meereizen per bus: 702€
2-persoonskamer + meereizen per bus: 596€
Meerpersoonskamer + meereizen per bus: 568€
1-persoonskamer + eigen vervoer: 572€
2-persoonskamer + eigen vervoer: 466€
Meerpersoonskamer + eigen vervoer: 438€

Contacteer ons via Contact indien je mee wenst te gaan.