Evenementen

19/01/20: nieuwjaarsconcert

Om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten nodigen Ensemble Kreato en Pro Musica u graag uit op hun nieuwjaarsconcert.

Naar goede gewoonte brengen we een gevarieerd programma van populaire en klassiekere werken, we kunnen alvast verklappen dat er er een Zuiderse sfeer in de programmatie geslopen is. Hou je dus klaar voor vele swingende nummers waarbij het moeilijk zal zijn om op je stoel te blijven zitten!

Locatie: Raadzaal Stadhuis (Oudstrijdersplein 18, Halle)
Start concert: 11u
Toegang: 5 euro,

Kaarten te verkrijgen bij de muzikanten of reservatie per mail naar info@kreato.be

14 & 15 maart: Stoempfestijn

Niets lekkerder dan een portie stoemp tijdens koude winterdagen! Om haar kas en uw magen te spijzen, organiseert Ensemble Kreato een Stoempkermis op zaterdag 14 en zondag 15 maart.

Kom genieten van onze verschillende soorten stoemp, vergezeld van een lekker stukje vlees (spek, worst en ribbekes). Voor vegetariërs wordt een alternatief voorzien.

Locatie: Parochiezaal Sint Rochus
Melkerijstraat 84, Halle

Zaterdag 14 maart van 17u tot 22u30.
Zondag 15 maart van 11u30 tot 16u.

Voorverkoop steunkaarten: https://www.kreato.be/product/voorverkoopkaart-stoempfestijn/

09/05/20: meiconcert

In 2020 is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven werd geboren. Musici en orkesten over de hele wereld grijpen de 250e geboortedag aan om een ode aan de componist te brengen. En terecht! Tot vandaag de dag heeft zijn oeuvre een grote invloed. 

Ook Ensemble Kreato zet Beethoven tijdens dit concert in de schijnwerpers en brengt enkele bijzondere composities die verleden en heden met elkaar verbinden.

Locatie: Sint-Rochuskerk
Start concert: 20u