De laatste maand van het jaar zit vol met feestelijke momenten. Buiten is het winters koud dus kruipen we gezellig dicht bij elkaar om Kerst & Nieuw te vieren met vrienden en familie.

Omdat we met Ensemble Kreato en Pro Musica ook een grote muzikale familie zijn, leek december ons het perfecte moment om het ledenfeest (op)nieuw leven in te blazen. Daarom nodigen we onze muzikanten en sympathisanten met hun vrienden en familie graag uit op zaterdag 14 december in De Muzen. We verwelkomen je vanaf 17u met een aperitiefje.

Het ledenfeest, dat is niet alleen lekker eten en drinken maar ook enkele verdienstelijke muzikanten en sympathisanten in de bloemetjes zetten tijdens een heuse awardshow! We boenen alvast de dansvloer op voor wie daarna nog de benen wilt uitslaan.

Praktische info

Wanneer? Zaterdag 14 december vanaf 17u
Waar? Cultuurhuis de Muzen
Prijs? 20€ per persoon, hierin zit een aperitief en het eten (soep, raclette en dessertenbuffet) inbegrepen. Je kan al één of meerdere drankkaarten aankopen bij je inschrijving (aan de bar kunnen uiteraard ook nog drankkaarten aangekocht worden).

Inschrijven kan door je te registeren en betalen via onderstaand formulier.
aperitief + soep, raclette en dessertenbuffet
€ 20,00
drankkaart 10€
€ 10,00
drankkaart 20€
€ 20,00
drankkaart 50€
€ 50,00